» Hovedside

» Resultat/tabeller
» Treningstider

Ungdoms avd
» U10 (2004)
» U11 (2003)
» U11 Jenter
» U12 (2002)
» U13 (2001)
» U13 Jenter
» U14 (2000)
» U15 (1999)
» U16 (1998)
» U18 (97-96)
» U20 (95-94)

» A-Laget
» B-Laget
» Veteran 1
» Veteran 2
» Veteran 3

» Målvakter
» Dommere

Diverse
» 1000-klubben!
» Debatt
» Linker
» Nyhetsbrev
» Profiltøy
» Hockeyshopen

Aktiviteter
» Treningstips
» Turneringer
» Sommerhockey
» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

 

 Nyheter
 
AIHK jentene vant sølv i kretslagsturneringa

AIHK med 6 Skedsmo jenter på laget vant sølv på hjemmebane i Skedsmo ishall

Skedsmo IK gratulerer Ida, IK, Karina, Thea, Aurora og Sofie med innsatsen og sølvmedaljene i kretslagsturneringa 4-6 februar.

Det ble en stor helg for våre jenter på kretslaget denne helga. Det startet bra på fredagen når laget ga Oslo kamp til døra med et knepent tap 0-2.

Tidlig opp og første kamp lørdag morgen, mange mål og selvtilitt i kamp mot Nord Norge. AIHKs 3. kamp var siste kamp på lørdag, en fortsettelse på framganger med seier ROHO.

Søndag morgen møtte vi S-T, en tett kamp som viste at det var vilje til å anstreneg seg litt ekstra både i bein og hode. Det løsnet godt på slutten av kampen og målene trillet inn.

Siste kamp mot ØBTV, medaljer så ut til å kunne bli en mulighet. en sjokkåpning ga laget en tidlig ledelse og rystet ØBTV. Akershusjentene ga mer gass og det ble liten plass å boltre seg på for motstanderens landslagsjenter. ØBTV utlignet og gikk i ledelse med 2-1 og de fleste regnet med at nå ble det lett match over AIHK. Men skal vite at med gryende tro på egne ferdigheter og stor innsats kan alt skje, jentene fra Akershus kom tilbake med ny scoring før motstanderne igjen tok ledelsen 3-2. Avslutningen ble høyspent, etter en liten pause med timeout utvisninger på begge lag stor innsats og nye mål kunne AIHKs jenter juble for en 4-3 seie.
En reise med en gruppe av intereserte og engasjerte spillere endte som et lag som spilte seg til sølvmedaljer i kretslagsturneringen 2011.

To av spillerne med landslagserfaring tok tak og viste veien om at alt det er mulig om man vil og setter seg mål, Kanutte fra Holmen og vår egen  MV Ida var gode bidragsytere i prosessen mot å tro på seg selv.

I tillegg til sølvet ble deres innsats også belønnet med plass på turneringens all star team, Ida ble kåret til beste MV og Kanutte fikk plass som en av de 3 beste løperspilerne.

Skedsmo Ishockeyklubb gratulerer laget og spillerne med framgangene og ønsker lykke til videre

Bilder fra Hockeymagasinet her og her


Publisert: Søndag 06.februar 2011 22:19
Publisert av: Per Henrik Nygård
 
Hovedsponsor

Søk i nyheter:
     
Hosted by webhuset.no
Skedsmo Ishockeyklubb - Steinbråteveien 5, 2020 Skedsmokorset
Hosted by webhuset.no
UtvalgeneVirksomhetsplan Klubben Adresser Kretsinfo Sponsorer Vennskap Glede Innsats Utvikling www.skedsmoik.no Grasrotandelen