» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Romjul U 13 2011

Julehelga er over og kroppene skal tilpasses hverdagen igjen. Romjul 2011 og 29. er turneringsdag for U 13 . Vi stiller med 12 av 13 spillere og ar fått med oss 2 motstanderlag, F/A og Nes og lagene spiller 2 x mot hverandre

Første kamp kl 9, kanskje litt tidlig siden noen antydet at de hadde lagt seg "i dag". Første periode spilte vi klokt og godt og var på rettside i mann/mann spillet, F/A ble holdt ute på kantene. 0-2 samt at vi skapte bra sjansjer gir en godkjnt periode. I 2. periode økte tempoet noe og vi hang ikke helt med på rett side samt ruset noe på som ga store åpninger for F/A og 5 nye mål. En grei første kamp som viser at vi mestrer ved hardt arbeid.

Etter en liten matbit var det Nes som stod for tur. Startet bra defensivt og spilte oss til gode sjansjer og ledelse 1-0. I løpet av kampen ble det til 1-4 mest fordi fokuset ble mer på  resultat enn oppgave. Enkelte brukte også mer energi på hva andre gjorde enn å løse de prinsippene vi har i spillet.

Vi har masse ferdigheter men det hjelper ikke i ishockey uten hardt arbeid. skal vi prestere må alle ønske å jobbe sammen og utfordre seg selv for å mestre på nye nivåer.

Kamp 3 og andre mot F/A. Første puck i eget nett etter 1:14 og timeout i 3. bytt. Skøyting var fraværende og i mann/mann spill var vi ikke på rett side i hvert fall. 6-0 til F/A etter første periode. det spredte seg at en blir ikke bedre av å være sur og vi får prøve å spille å ha det gøy. Glede og mestring hører sammen også denne gang. Smilene kom krypende og med det prestasjoner. 3 baklengs i over og undertall men vi vant 2. periode 1-0 når det var 5 vs 5 på banene

Fjerde og siste kamp mot nes. Fikk på plass spill i egen sone med spillere på rett siste i 1 mot 1 og vips vare det 1-0. Så ble det stopp i skøyting og dermed 2-1 til Nes.

det ble klart at ingen ting kommer av seg selv og spillerne skøytet seg inn i kampen og opp til 4-3 ledelse. 7-8 min før slutt ble det en uheldig hendelse ved vantet og vi fikk en 5 min utvisning mot oss for takling mot hode/nakke. Vi løste det bra med riktig plasseringer og alle mellom motstander/puck og eget mål.

til slutt klarte vi å sette inn en puck til og avsluttet dagen med en god prestasjon og 5-3 seier.

Vi hadde en grei turnering og håpet er at det ble godt synlig hva som må til for åspille gode kamper.

Hardt arbeid på trening og kamper, da blir gleden stor i aktiviteten og prestasjoner kommer med glede.