» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Nære mot Lillehammer

Tilbake i kristinshall og lystne på nye gode prestasjoner, Oppvarmingen var bra og offensiv stemning før kampen.

Første bytt kom vi greit i gang men Lilehammer trykket oss tilbake i de neste byttene og scoret det første målet. Etter situasjoner i egen sone mistet vi fokus på mann- mann samt at vi ikke viste med skøyting og vilje at vi ville ha pucken. Etter hvert kom vi i gang med skøytinga og dermed bedre flyt i press og mann-mann spillet. Med mer skøyting ble det også flere muligheter til å spille. Vi fikk et mål i 1. periode og kunne gå til pause med 1-1.

Vi startet 2. periode på samme måte som første med litt passiv skøyting og da blir vi hengende etter, resultatt var feil i egen sone og 2-1 til Lillehammer. Vi kjempet oss inn i kampen igjen og utlignet til 2-2 med et mål etter godt spill.

Vi var fullt på høyde siste 5-6 bytt men gjorde vanskelige valg i egen sone og med det kom feilene rundt eget mål.

Lillehammer fikk sin 3. scoring rett etter vår utligning til 2-2 og kunne gå av banen med seier 3-2, Det var skuffende for spillerne men det ble for mange detaljer som gikk i mot oss samt at vi prøver å skyte gjennom Lillehammer sin MV eller høyest på pleksin. Det er det lille området innefor den røde ramma som gjelder

Publisert: Lørdag 10.mars 2012 14:12
Publisert av: Per Henrik Nygård