» Hovedside

» Resultat/tabeller
» Treningstider

Ungdoms avd
» U10 (2004)
» U11 (2003)
» U11 Jenter
» U12 (2002)
» U13 (2001)
» U13 Jenter
» U14 (2000)
» U15 (1999)
» U16 (1998)
» U18 (97-96)
» U20 (95-94)

» A-Laget
» B-Laget
» Veteran 1
» Veteran 2
» Veteran 3

» Målvakter
» Dommere

Diverse
» 1000-klubben!
» Debatt
» Linker
» Nyhetsbrev
» Profiltøy
» Hockeyshopen

Aktiviteter
» Treningstips
» Turneringer
» Sommerhockey
» Hsthockey
» Skøyte/hockeyskole

 

 Skøyte/-Hockeyskole
 Skøyte/-Hockeyskole / Forsiden

Høst semesteret 2013 har hockeyskolen oppstart tirsdag 8. oktober og skøyteskolen har oppstart lørdag 12. oktober og avsluttes lørdag i uke 51.


Vår semesteret 2014 starter lørdag i uke 2 og avsluttes uke 12.

Priser og betaling

Betaling: All betaling til skøyte og hockeyskolen skjer i nettbank og kvittering for betalt framvises, det hjelper oss mye med registrering og motagelsen av deltagere.

Kontonr 1615.04.96148, merkes med BARNETS fulle navn og hvilket kurs barnet deltar på.

Priser:
Skøyteskolen:
kr 750,- pr. semester for én gang per uke. Avgiften inkluderer genser med navne trykk, samt premie og diplom ved kursets slutt.
Lørdag 12:00-12:50

Hockeyskolen: kr. 1000.- pr. semester, tirsdag + lørdag.
Avgiften inkluderer kopi av klubbens kampdrakt med navne trykk, samt premie og diplom ved kursets slutt.
Lørdag 11:00-11:50
Tirsdag 18:00-18:50
Det gis søsken rabatt på 25%  av samlet kursavgift.


OM DU IKKE FÅR BEKREFTELSE PÅ PÅMELDINGEN KAN DETTE TYDE PÅ FEIL OPPGITT E-MAIL ADRESSE, SEND DA BESKJED TIL ann.kathrin73@gmail.com

Målsettingen med hockeyskolen er at det skal være et åpent og kjent tilbud i nærmiljøet for alle både jenter og gutter som ønsker å lære og spille ishockey. Det er også en målsetting at så mange som mulig fra skøyteskolen skal fortsette på hockeyskolen og etter endt hockeyskole ønsker å spille på et av våre lag i de aldersbestemte   

klassene. Grunnlaget for læringen skal skje gjennom lek og lek med læring. Denne basis ligger nedfelt i barneidrettens bestemmelsene og policy dokumentet for barne og ungdomshockey (utarbeidet av ishockey forbundet).

Utbytte for deltagerne er avhengig av glede og følelsen av å mestre ferdigheter på isen. Derfor er det svært viktig med skarpe skøyter som sitter godt på foten. Annet utstyr som en må ha er hjelm med gitter og halsbeskytter. I tillegg anbefales votter/hansker og beskyttelse på albuer og knær. Det er ikke nødvendig med komplett ishockey utstyr for å delta på hockeyskolen. Klubben har dessuten tilgjengelig godkjent hjelm og halsbeskytter til utlån og i tillegg noe annet brukt utstyr som kan lånes i en prøveperiode.

Egen gruppe på hockeyskolen for jenter hvis nok påmeldte.

Viktig med riktig e-postadresse ved påmelding, dette for klubbens mulighet til infoskriv om skolen


Dersom du har spørsmål ang. kurset kan du sende en melding til ann.kathrin73@gmail.com


Skedsmo IK har siden klubben ble stiftet i 1990 arrangert skøyte og hockeyskoler. Skolen har utviklet seg gjennom årene og blitt svært populære med mange deltagende barn hver sesong.Det er mange utfordringer og mye som må til for å lære å gå på skøyter og senere spille ishockey. Klubbens mål for jenter og gutter som kommer til vår skøyte og hockeyskole er læring på barns premisser i et trygt og morsomt miljø.Drivkraften for læring skal være mestring og glede. Skøyteskolen arrangeres 1 gang/uke for barn 4-12 år. Fra barnet er 5 år og klarer å bremse og svinge kan hun/han begynne på hockeyskolen. Når kølle og puck blir en del av leken på isen blir det mye å passe på og lære for barna. Vi i Skedsmo arranger derfor hockeyskole 2 ganger/uke for at barnet skal oppleve "jeg klare følelsen" på treningene. Grunn prinsippene for aktivitetene på skøyte og hockeyskolen er: Mye aktivitet på barnets premisser, individuelt og sammen med andre. Små grupper med mange repetisjoner og opplevelse av å bli sett og ha det gøy og glede seg til neste gang. Vi i Skedsmo har egne nybegynner lag for jenter og gutter. Spillerne (jentene og guttene) er fortsatt en del av hockeyskolen og skal være påmeldt denne. I løpet av vinteren vil dette laget også kunne delta i turneringer og spille kamper mot andre U 8 (under 8 år)lag. I det vi kaller Skedsmo modellen har vi utarbeidet en plan for innholdet i skøyte og hockeyskolen.

Skøyteskolen har som basis at barna skal lære å gå på egenhånd for så å utvikle ferdighetene gjennom lekbasserte ”øvelser” Hockeyskolen er organisert som stasjonstrening på små flater hvor små grupper får øve på forskjellige fedigheter i mange repetisjoner etter en velprøvd progresjon i nybegynner programmet learn to play. Skøyte/hockeyskolen arrangeres 2 ganger i løpet av vinteren, et semester før og et etter jul . Begge kursene går over 10 lørdager med 50 minutters varighet. Skedsmo IK  jobber også med å gi instruktørene skolering i hvordan trening skal være på barns premisser.

 
Hosted by webhuset.no
Skedsmo Ishockeyklubb - Steinbråteveien 5, 2020 Skedsmokorset
Hosted by webhuset.no
UtvalgeneVirksomhetsplan Klubben Adresser Kretsinfo Sponsorer Vennskap Glede Innsats Utvikling www.skedsmoik.no Grasrotandelen