» Hovedside

» Resultat/tabeller
» Treningstider

Ungdoms avd
» U10 (2004)
» U11 (2003)
» U11 Jenter
» U12 (2002)
» U13 (2001)
» U13 Jenter
» U14 (2000)
» U15 (1999)
» U16 (1998)
» U18 (97-96)
» U20 (95-94)

» A-Laget
» B-Laget
» Veteran 1
» Veteran 2
» Veteran 3

» Målvakter
» Dommere

Diverse
» 1000-klubben!
» Debatt
» Linker
» Nyhetsbrev
» Profiltøy
» Hockeyshopen

Aktiviteter
» Treningstips
» Turneringer
» Sommerhockey
» Hsthockey
» Skøyte/hockeyskole

 

 U14 (2000)
 Ungdoms avd / U14 (2000) / Forsiden
 
16.01.13
Sommerhockey USA 2013

Klubben hadde 5 spillere på sommerhockey i New Yourk sommeren 2012. Det finnes en mulighet å gjenta dette sommeren 2013 for spillere født 2000- 1997.

For de som kan være interessert finnes dette forslag til program.

Interesse meldes til per.henrik@skedsmoik.no

 07.01.13
BirkebeinerCup 2013

U13 Skedsmo starter året med tur til Lillehammer og spill i Kristinshall.

Laget ble innkvartert oppe i hoppbakken, nærmere bestemt i NTG sine lokaler. Her sov, spilte og lekte guttene både fredag og lørdag kveld. Det skal sies at guttene har en meget god kjemi, og derfor var det heller ikke denne gangen noen konflikter. De voksne som overnattet med guttene hadde også få konflikter, og takker derfor for en kjempe helg.

 

Sportslig gikk det på det jevne i helgen.

De jevne kampene i helgen gikk av med knepne tap, noe som gjør at vi sportslig ikke er helt fornøyd. Det som må bli bedre er nøyaktighet og presisjon. Spesielt gjelder dette kølleteknisk og spillerforståelse.

Kampene mot Holmen og Bergen gikk med grei seiersmargin, og derfor en fornøyd spillergruppe.

 

Da er det bra at vi har 1 mnd. tid før vi reiser til MilleniumCup i Stavanger, hvor vi håper å snu knepne tap til seiere.19.11.12
Utsatt kamp mot Holmen.
Utsatt kamp mot Holmen i Holmen ishall ble spilt i går. Guttene var spente på hvordan dette ville gå, da det har vært mange jevne kamper mot Holmen i årenes løp.Det viste seg fort at guttene våre satte i gang med et spill som gjorde at de styrte kampen slik de ønsket. Mange fine kombinasjoner av spill utover i kampen. Holmen hadde gode keepere i kampen, men guttene våre skjøt som et maskingevær, når de fikk sjansen. Derfor ble skuddstatistikken i kampen 48 til Skedsmo og 7 til Holmen. Skedsmo vant kampen 5- 1 og var meget fornøyd med seieren i går. 3 av målene var perler som hentet fra den store butikken, mens 2 av målene var ordentlige «grave» mål. Dette viser at vi har blitt tøffe foran målet til motstanderen. Da er det bare å stå på videre og skuddtreningen kommer på neste trening.

15.11.12
Seriekamp mot Tnsberg
Som en del av oppvarmingen til Tønsberg så var det fremmøte kl 1400 for å se SIK U18 spille mot Kongsberg. Våre spillere benket seg på tribunen for å se U18 som ikke kom helt i gang fra start. Det var mye fart og en del fysikk og våre spillere fant fort ut at man måtte være litt sterke på U18 (?!). Pasningene gikk litt i hytt og pine for U18 og skuddene satt ikke helt men Kongsberg måtte til slutt reise hjem med et tap på 6-3. SIK U18 gjennomførte med stil og med det skulle Team 2000 entre isen. Vårt lag hadde også en litt kranglete start – det manglet liksom noe fra kampen. Rune lagleder travet og stampet fælt i spillerboksen og manet til kamp!! Tønsberg yppet seg litt og det var litt uvisst hvilken vei dette skulle gå. Etter noen bytter så løsnet det plutselig og målene begynte å renne inn. Det sto 8-1 etter en periode og man kan synes litt synd på Tønsbergs målvakt. Han kastet inn hansken og måtte byttes inn før 1. periode var over. I andre periode så fortsatte Team 2000 sitt glimrende spill. Det var pasninger og mye skøyte og presset mot Tønsberg var til tider meget stort. Kampen i sin helhet foregikk 80% på spill i Tønsberg sone og sluttresultat ble 16-3. Det ble gjort om på rekkene også for at alle spillere skulle få mulighet til å spille offensivt i denne kampen og det var mange som noterte seg på scoringene. Det tok også litt av i boksen mot slutten av kampen og våre spillere følte seg litt ovenpå. Dette tok lagledelsen fort ned på et riktig nivå og vi fullførte med stil. Våre gutter oppførte seg eksemplarisk – vi har selv møtt lag som blir breiale og har en del ufinheter med seg når det går litt for bra. Dette er ikke vårt lag en del av og kampen ble fullført på ærlige og sportslige premisser. I garderoben etter kamp så viste spillerne en imponerende ydmykhet – det var ikke så gøy å vinne 16-3 og noen tanker gikk til Tønsberg som satt i den andre garderoben. HER SNAKKER VI OM 100% SPORTSLIGHET PÅ HØYT NIVÅ!!!Moro å se at vi holdt hele veien og gjorde vårt beste. Og nå er det Holmen som skal få svi……….


15.11.12
Seriekamp mot Lillehammer
Kampen mot Lillehammer var et noe spennende møte for vårt lag. Ikke hadde vi sett eller møtt de på et par sesonger så når våre spillere sto klare til dropp i Skedsmo Ishall så var spenningsnivået høyt men kontrollert. Vi kom litt skeivt i gang med en ismaskin som kranglet det til med for mye vann. Deretter så var målburet ikke helt patent så det måtte byttes.Dette resulterte i at vårt lag ikke fikk maksimal oppvarming mens Lillehammer på sin side hadde en oppvarming i ro og mak.Vel til kampstart så tok det helt av! Kun etter noen titalls sekunder så satt den første pucken i nota hos Lillehammer. Og etter den scoringen så gikk det relativt fort med målene.Team 2000 rett og slett bare kjørte på og ga seg ikke før sluttresultatet ble 7-4. Lillehammer var litt farlige i starten av 2. periode men selv i denne perioden så hadde våre spillere full kontroll på det de gjorde og styrte seieren støtt i land. Lagledelsen til Lillehammer sa at de rett og slett var overrasket over det nivået vi holdt. Dette var første kampen de hadde møtt ordentlig motstand og gått på en smell. Kampen mot Lillehammer beviste nok en gang hvor sterk vårt lag kan være; best i sammen og best når det gjelder. Våre målsetninger før kampen var oppstilling på dropp – klar til kamp, effektivitet – gjøre det man skal ordentlig og riktig, og til sist var det spill i egen sone – passe sin mann, holde skuddsektor og være bevist på 1. checker/ 2. checker.De to første målsetninger ble oppfylt av våre spillere men det siste må det tas tak i. Etter vel gjennomført kamp så var det kampen mot Tønsberg som nå var i tankene….       

06.11.12
Milleniumcup 2012
Milleniumcup 2012

28.09.12
Materialforvalter-hndbok
hockey.no (30.8.2012)

Nå i oppstarten av en ny sesong er det mange posisjoner som skal fylles rundt de enkelte lagenhetene. En av dem er Materialforvalter-rollen.
Les hele saken

26.12.11
US Hockey setter barna i fokus
I norge har vi fått ordtaket Ishockey Verdens Beste Barneidrett, i denne artikklen og videoen kan du lese å se hvordan ishockey skal være for barn.

Artikkel

Video

26.12.11
Lisenser for tilgang til IIHF

Klubben har fått åpnet tilgangen til vår teamlisens på IIHF sine sider. Invitasjon kommer på e-post til den enkelte trener i klubben.

Det finnes tilrettelagte info for barne og ungdomshockey med tips om spill og tekniske ferdigheter i tekster og videoer27.11.11
1000 klubben!
Skedsmo Ishockeyklubb ønsker MANGE bidragsytere!

Les hele saken

 
20.02.11 IIHFs fagside under utvikling
09.11.10 Spillerregler U11-U13
 
Hosted by webhuset.no
Skedsmo Ishockeyklubb - Steinbråteveien 5, 2020 Skedsmokorset
Hosted by webhuset.no
UtvalgeneVirksomhetsplan Klubben Adresser Kretsinfo Sponsorer Vennskap Glede Innsats Utvikling www.skedsmoik.no Grasrotandelen