» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Fine framganger mot Jordal J

Vi har kommet til andre kamphelg for sesongen. Jordal jenter er motstander, gutta viser spillferdigheter vi har øvd på treing og til pause står det.....

Vi snakket om å være intresert i å få pucken/være spillbare samt å være på rett side før kampen. Det viste seg at det var noe en ville vise fram.
Mye bra bevegelse og spill fra gutta som kunne gå til pause med ledelse 2-1, 2 mål på 5 skudd er stor forskjell fra tidligere da vi har måttet ha langt flere muligheter for å klare å score et mål. Jordal hadde også 15 skudd på mål denne perioden, det viser at vi var flinke til å forsvare oss.

2. periode startet bra og vi var på hugget lenge. Desverre ble det noen småskader som ødela rulleringen i tillegg til et par utvisninger. Jordal scoret 2 ganger i samme bytt, dette snudde kampen slik at Jordal til slutt økte seieren til 7-2.

Spillerne var skuffet over resultatet og det skal de få lov tilå være. Det de skal være stolte over er det spillet og engasjementet de viste.
Gleder meg til ny kamp i morgen, med samme spill og innsats har jeg en god følelse for en god kamp spille og resultatmessig

Dagens beholdning Håkons MV spill og målet som Haraldsen scoret etter 2-3 kjappe gode passniniger.

Dagens U 11 spillere Theodor, Didrik og André klarte seg bra og glir fint inn i laget