» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Ski ble for sterke denne gangen

Søndag 14/11 og ny kamp, denne gang var SKI hockey på andre siden av banen.

Stemningen og viljen til en ny bra kamp var god i forbredelsene. Når kampen var i gang viste det seg fort at SKI var et bra spillende lag men vi var med i starten. 2 raske SKI mål i starten men det var lenge igjen av kampen så dette skulle vi klare, en utligning hjalp på humøret. Vi gikk til pause med 1-4 og selv om det var en kommentar om at de spilte flere og bedre passninger enn oss var vi klare for å gjøre det vanskelig for SKI i andre omgang.
Vi var nok litt for klare og spilte mer med hjertet enn hodet så det ble kort avstand mellom spillerne i hvite drakter. Ski utnyttet dette og spilte puck til åpen is og da klarte ikke våre gutter å være mellom eget mål og motstanderne. Det ble vanskelig for Haraldesen når motstanderne stadig kom alene mot ham i målet.

Helgas kamper viste mye bra ferdigheter i spill og teknikk så vi er på god vei framover.
Det som ble en brutal lærdom var at det ikke holder bare å løpe etter pucken og motstanderne, viktig å roe seg ned å lese situasjonene og bruke krefter på å være på rett plass.

Nå kommer 2 uker med trening før neste runde med kamper, det gjelder da at vi kommer oss på is og trener bra fram til neste kampstart

Publisert: Søndag 14.november 2010 20:40
Publisert av: Per Henrik Nygård