» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Stor spilleglede etter langt kampopphold

Omberamming av kamper fra vinterferien og feriefravær fra hockey ga en litt usikker inngang til helgas kamper

Lørdag gikk turen til Lørenhallen og H/L som motstander. Vi fikk en tidlig ledelse med 1-0 som utviklet seg til en heldig 2-1 ledelse til pause. Om vi var heldig med å lede til pause så spratt pucken utenfor og i H/L sine stenger første halvdel av andre periode. Våre skudd ville ikke mellom stengene, og vi glemte helt å være klar for forsvar og dermed lå det 3 pucker i eget mål før vi viste ordet av det, det kom en til før det var slutt slik at det ble 5-2 seier til H/L.Vi viste til dels bra spill noe vi skulle ta med oss til 2 kamper i Halden på søndag.

Søndag morgen var vi å vei til Halden før fugla stod opp.
Vi reiste med kun 9 utespillere, Et U 11 lag spilte egen kamp og andre var i kollen slik at vi fikk ikke med oss noen ekstraspillere.
Gledlig nok hadde vi med oss Erlend i comback og Simen som med iherdig trening 2 x uka med laget og 2 x uka på hockeyskolen har hatt stor nok framgang til å få prøve seg i kamp.Planen var at de skulle spille mot Kongsberg men planer må justeres i hverdagen

Comet stod først på programmet, bussturen var nok litt sløvende for etter noen sekunder ledet Comet 1-0.Men våre gutter tok tak og viste fram vilje til å hjelpe hverandre til å bli gode. Vi utlignet men måtte gå av banen med 1-2.
Gutta hadde alikevel godfølelsen i magen, I garderoben var de engasjert og enig i at de hadde spilt en bra kamp.

Med noen timer til neste kamp mot Kongsberg ble det dusj og busstur til godisland på andre siden av grensen.

Kongsberg ga Comet kamp og lå bare under med 1-3 fem minutter før slutt men klarte ikke å holde følge helt ut.

Trenern var litt spent før start, men spillerne tok på alvor at vi skulle hjelpe hverandre å være gode. Passningene gikk som varm kniv i smør og vips var det 4-0.

Resten av kampen (hele) spilte gutta sammen somm et lag og etter mange fine passningskombinasjoner og valg kunne vi gå av banen med 9-2 seier.

2 kamper denne søndagen dere kan være stolt over alle sammen, og veldig moro å se at Erlend og Simen var så delaktig i spillet

Publisert: Søndag 06.mars 2011 21:59
Publisert av: Per Henrik Nygård