» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

En ny helg med framgang i samspillet

Denne helga er det 2 søndagskamper i egen hule, først ute er Comet og deretter Holmen etter en times pause.

Bare en uke siden sist kamp mot Comet og et håp om revansj fra forrige helg. Det startet bra med en rask ledelse som ble til stilling 1-1 ved pause. Vi var bra samlet i etablert forsvar egen sone. I andre periode var vi ikke flinke nok til å komme samlet opp på banen og dermed fikk Comet og særlig en av spillerne god plass og tid, det resulterte i 4 baklengs og 1-5 tap.
Vi skapte flere god sjansjer men det ville ikke bli mål og da vi gav bort god plass og tid ble resultatet som det ble selv om Håkon gjorde en svært god kamp i målet.

Kamp nr 2 for dagen gjorde vi en vri i forbredelsene, spillerne fikk snakke sammen femmervis om oppgaver de skulle løse.

Vi kom godt i gang, første og andreforsvarer fungerte og Holmen var knapt nok ute av sonen i første periode. det smalt i stenger og sjansjene florete. Holmen hadde noen kjempesjansjer men vi tettet igjen både med hell og dyktighet. Pausen var plutslig der og vi ledet 2-0.
Vi fortsatte presset og dominerte kanskje enda mer enn i første periode. Det ble litt nervøst i slutten av omgangen. Holmen la ut 2 spillere høyt og klaryte å skape noe strekk i vårt lag. Våre spillere svarte med å hindre Holmen i å spille lange pucker med et intenst og vel fungerende press med første og andre forsvarer.
Med flere bra redninger og litt hjelp av stengene klarte MV Trym og lagetn en smultring bakover.