Siste kamp i årets seriespill

Vi har kommet til slutten av mars og vi reiste til Ski for å spille siste seriekamp for sesongen

Litt omberamminger og endringer av planer  for laget samt U 11 i treningskamper resulterte i få spillere.
Vi fikk bruke Aurora fra jentelaget og kunne dermed stille med 9 utespillere.
Starten inn mot kampen ble bra med en god og fokusert oppvarming på is. Når kampen startet kunne det se ut som fokus var borte, låvedøra ble åpnet og veien mot målet var åpen. Trym gjørde en bra parade men var uheldig å skyve pucken inn med loffen. Etter det var det bare bra og gode redninger fra vår MV for dagen.
Første periode sppilte vi meget bra, var klar for forsvar,på rett side samt tok vare på mulighetene til å skape problemer for Ski. Ved pause var det 2-0 til Ski og vi hadde en god følelse.
2. periode ble som vi forventet, Ski økte farten på skøyter og puck og scoret 6 nye mål.
Selv om det til slutt ble 0-8 for våre spillere var det en vel gjennomført kamp. Vi slapp inn 3 mål i undertall og 4 mål var etter godt spill og styringer fra Ski, med andre ord, det var Ski sin dyktighet og ikke feil fra vår side som avgjorde kampen.

Spillerne skal være svært fornøyd med årets seriespill, noe som også understrekes av skryt for vår framgang fra flere av motstanderneklubbene.

Siste kamphelg denne sesongen blir turnering i Fredrikstad som trener´n gleder seg til

Publisert: Søndag 20.mars 2011 10:48
Publisert av: Per Henrik Nygård