» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Nye kamper etter 4 ukers pause

Nye kamper og håp om god effekt av en lang treningsperiode. Pga NIHF jentesamling var vi for få spillere for 2 uker siden til å stille lag. Vi hadde et håp om at vi kunne ha tatt igjen noe av tapt istid i sesongstarteten ved at kampene sist kamphelg ble utsatt.

Dagens motstander var H/L, et lag vi slet med forrige sesong. Vi hadde en bra oppvarming og kom godt i gang spillemessig. Det var lenge siden forrige kamp, tydelig ift timing med å ha riktig avstand til motstanderene i forsvarsrollen. Det var også det som var årsaken til at H/L scoret først, for stor avstand til puckfører i H/L sin sone og pasiv skøyting helt til pucken lå i eget bur.

Vi løftet oss etter hvert og utlignet og gikk opp i ledelse 2-1. I andre periode skapte vi mange sjansjer og presset på men vi klarte ikke å sette pucken i mål. Mange spillere ville mye, kanskje litt for mye midtveis i andre periode og glemte vi at hockey er en lagidrett, og dermed 2-2.

Siste bytt ble superspennende, vi ble straffet med en utvisning og da skulle en tro at det ville bli en baklengs til. Nei det ble ikke slik, vi fanget opp pucken og kom i god possisjon for scoring men en tripping hindret avslutning. Det blåses og det dømmes....straffe!

Det er MVene som er konger når det er straffe, det ble slik denne gangen også, Vi gjorde totalt sett en god kamp med resultat 2-2 som kanskje hadde vært mer rettferdig med en seier mot et lag som vant lett mot oss forrige sesong.

Grattis gutter og jenter med en god kamp, særlig andre periode.

Publisert: Søndag 27.november 2011 00:32
Publisert av: Per Henrik Nygård