» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Lovende takter mot H/L

Ny kamp fredag 2. mars, en kamp som skulle vært spilt i vinterferien. Kampen startet med treninga torsdag som viste tegn til endret trøkk i skøyting, spesielt i 1 mot 1 virket det som skøytinga var i endring med bein som beveget seg uten tankestopp

Det er uvant med kamper fredagskvelder men oppvarminga viste at innstilling til å trå til var på plass.

Første 2 bytt viste noe annet, H/L trykket oss hardt tilbake i egen sone og det første målet måtte bli en baklengs. En lang puck som alle trodde Håkon skulle kontrollere, alle stoppet og så på returen som gled ut i sonen og den røde H/L spilleren som kunne legge den uforstyrret inn bak en utspilt MV.

Vi ga ikke opp og flyttet nesten alt spillo opp i H/L sin sone siste 15 min av første periode.

2.periode startet igjen med H/L dominans som skapte feil i vår sone og 0-2. Vi fikk igjen fart på skøytene og gav ikke H/L ro. God og agesiv skøyting skapte nye sjansjer og vi utlignet raskt til 1-2, det var viktig for resten av kampen.

Vi satte stort trykk og kunne etter en overgang sette puck nr 2 i mål.

Siste halvdel av 2. periode ble todelt, Håkon stod som en vegg og vi skapte masse sjansjer, dette resulterte i 2-2 resultat fordi vi ikke ville tape og aldri gav opp. Uavgjort gav vel et greit bilde av av en spennende og god kamp med mye bra spill av begge lag

Publisert: Lørdag 03.mars 2012 00:23
Publisert av: Per Henrik Nygård