» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Årets hjemmeturnering en suksess

Vet ikke hvem som var mest spent spillerene eller foreldre som skulle være med å arrangere turnering første gang.
Vi skulle starte mot Ski og var litt defensive i garderoben, de er jo så gode.
Kampen startet og da var alt glemt om

at motstanderne skulle være så gode. Foran eget mål var det en festning og vi skapte sjansjer og skudd. Når kampen var over hadde vi sluppet inn 7 men også scoret 1 mål.
Første omgang var veldig bra desverre i andre omgang stod vi litt på "feil bein" i begge ender av banen og hadde litt uflaks med hvordan pucken spratt
Heiagjengen på tribunen var stolt av insats og bra spill

Kamp 2 mot Lørenskog ble nok en god kamp med bra spill innsats. Det var en tett og spennende kamp med 1-0 til Lørenskog til langt ut i andre omgang. Glemte oss litt noen ganger slik at Lørenskogspillerne fikk litt stor plass og tid og da ble det nettsus for dem.
Men vi fikk også et mål det første mot Lørenskog.
Så lang mål i 2 av 2 kamper.

En times hvile før to siste kampene som startet med gode følelser. Vi scoret 2 ganger før Jutul fikk sitt første, første gang vi har ledet 2-0.
En spennende og målrik kamp hvor Jutul trakk det lengste strå med 4 mot våre 3 mål.

Etter 3 kamper har vi laget 5 mål fordelt på mange spillere

Siste kamp mot Holmen ble også en jevn og spennende kamp, spillet gjennom turneringa ble bare bedre og bedre og alle kjempet så godt de kunne.
Hva skjer jo vi lager 5 mål til og det blir 10 totalt i turneringa og vi avlutter lørdagen med lagets første seier.

Takk gutter i dag har det vært gøy å se dere. Smilet og kroppen deres har vist glede i alle kampene fordi dere har klart nye ting i dag