» Høsthockey
» Skøyte/hockeyskole

Nyheter

Gutt 14 seriemestere for andre år på rad

Etter en tett og jevn hjemmekamp mot Ringerike nå på fredag, ble det helt klart at laget ble seriemester også i år. En kamp som vi forøvrig vant 3 - 0. En bedre avslutning på sesongen kan man vel neppe få.

Det ble som ventet en tett og jevn kamp som stod og vippet i de to første periodene, hvor Skedsmo tilslutt trakk det lengste strået. Etter 2.56 i tredje periode greide Skedsmos spiller Ole Martin Knutsen og overliste Ringerikes målvakt, med ett skudd han plasserte i mål etter flott en pasning fra sin yngre bror Lars Jørgen Knutsen.
Det sammen brødreparet har også ansvaret for SIHKs mål nr 2. Det kom på tiden 3.19 i samme periode. SIHKs tredje og siste mål ble scoret at spiller nr 23, Michael Rød Gundersrud på tiden 42.34 med assist fra Ole Martin Knutsen og Patrick E Østberg. Kampen endte tilslutt 3 – 0 til Skedsmo. Og derved var det helt avklart at Skedsmo Ishockey Gutt 14 ble seriemester i avdeling B.

Seieren og serieavslutningen ble behørig markert med en samling etterpå hvor premier og diplomer fra Norges Ishockey Forbund ble overrakt til spillerne. Samtidig ble det også utdelt lagets utmerkelser til årers spillere. Laget har to priser som henger meget høyt og det er prisen for flest frammøter på treninger og beste poengplukker i sesongen.

Oppmøte Kongen 2007-2008, som prisen heter, ble tildelt Anders Wærness Jensen, han har deltatt på 55 av 59 lagstreninger. Han har spilt i 43 av lagets 44 kamper.I tillegg har han deltatt på alle kretsens målvaktstreninger og klubbens ukentlige målvakttreninger i gjennom hele sesongen.

Neste pris ble utdelt til årets Poengplukker som var Michael Rød Gundersrud som topper med til sammen 43 poeng. På de neste plassene kom Ole Martin Knutsen med 33 poeng, på tredje plass kom Even Steinlein med totalt 23 poeng. I løpet av sesongen har laget spilt 44 kamper totalt i serie, cup og kvalikkamper.

Lagets målvakter har mottatt 801 skudd, sluppet inn 138 mål. I den andre enden av banen har utspillerne skutt 852 skudd og scoret 129 mål.

Publisert: Søndag 09.mars 2008 09:01